Merken

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles produceert dagelijkse, moderne, draagbare en functionele tassen. Ieder met een authentieke uitstraling en van speciale materialen, tot in de puntjes ontworpen. Kortom: "tassen voor het leven".

Lees verder…

Bear Design

Bear Design

Al meer dan 15 jaar is dit jonge Nederlandse team toonaangevend in Nederland. Leuke, mooie, modieuze tassen en portemonnees, allemaal van echt leder en een oersterke kwaliteit. En dat tegen hele interessante prijzen.

Lees verder…

Berba

Berba

Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving.

Lees verder…

Chabo Bags

Chabo Bags

Chabo Bags is ontstaan met de visie om een tassenlijn te creëren van stoere, stijlvolle tassen waar je als vrouw blij van wordt, een tas die origineel is en opvalt! Chabo betekent "vriend", we zeggen daarom ook: take your Chabo everywhere.

Lees verder…

Chesterfield

Chesterfield

De authentiek Engelse Chesterfield stijl gecombineerd met stoere elementen zorgt voor een unieke 'edgy' tassencollectie met een eigenwijze uitstraling en contrastrijke styling. Ruw maar rijk, stoer en vrouwelijk, klassiek toch modern.

Lees verder…

Cowboysbag

Cowboysbag

De handgemaakte tassen, van verschillende soorten leer en stevig canvas, zijn stuk voor stuk uniek. Het zijn prachtige, stoere, maar ook ultra vrouwelijke tassen, gemaakt van de beste kwaliteit leer en perfect voor dagelijks gebruik.

Lees verder…

Culture mix

Culture mix

Kleurrijke collecties in organische vormen, van edelstaal gecombineerd met natuurproducten zoals kokosnoot, schelp, hout, parels en edelsteentjes. Tijdloos, uniek en van de hoogste kwaliteit.

Lees verder…

Eastpak

Eastpak

Eastpak tassen staan bekend om hun super goede kwaliteit, ruimte en stevigheid, gecombineerd met een stoer uiterlijk. Niet voor niets geeft Eastpak op de meeste tassen dan ook 30 jaar garantie.

Lees verder…

HipDonkey

HipDonkey

HipDonkey, altijd en overal je handen vrij. Een HipDonkey is een unieke en nieuwe accessoire waar je jouw jas in kan dragen wanneer het plotseling te warm is om hem aan te trekken. Je hoeft hem dan dus niet meer om je middel te knopen of in je handen te houden.

Lees verder…

Kipling

Kipling

De supermodieuze Kipling-tassen zijn trendy maar praktisch, hoogwaardig maar betaalbaar en duurzaam maar gedurfd. Het zijn absolute must-have accessoires.

Lees verder…

Knirps paraplu's

Knirps paraplu's

Knirps paraplu's staan bekend om hun bedieningsgemak, kwaliteit en technologisch geavanceerde ontwerp. Het tijdloze design en nieuwe en verbeterde technische snufjes maken de paraplu tot de beste dezer tijd.

Lees verder…

Maria la Verda

Maria la Verda

Een in het oog springende tassencollectie van een kleurrijke Bredase dame: de tassen zijn lichtgewicht, heel praktisch, bijna altijd uitgevoerd met een zwarte basis en een stevig kleuraccent ontbreekt nooit.

Lees verder…

Mywalit

Mywalit

Kies uw favoriete kleur combinatie met deze uitdagende en kleurrijke lederwaren van Mywalit, gemaakt van het zachtste leer en met een hedendaags design; speciaal voor diegene die van kwaliteit en sprekende elegantie houdt.

Lees verder…

Orange Fire

Orange Fire

Het merk "Orange Fire" richt zich met hun lederwaren op de ICT sector als het gaat om moderne en stoere leren laptop tassen.

Lees verder…

Saccoo

Saccoo

Saccoo Leder staat voor authenticiteit en echt, traditioneel vakmanschap. De gehele collectie wordt volledig met de hand gemaakt. Door een exclusief looiproces van enkele weken, krijgt het leer de unieke en authentieke uitstraling.

Lees verder…

Samsonite

Samsonite

Samsonite, een van de eerste bagagemerken, staat bekend voor haar vakmanschap en innovatie, voor het leveren van doordachte oplossingen voor alle reisproblemen en koffers die de strengste kwaliteitstesten hebben doorstaan.

Lees verder…

Secrid Wallets

Secrid Wallets

Een nieuwe generatie portemonnees, ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Lees verder…

Senz paraplu's

Senz paraplu's

Senz Paraplu's trotseren elke storm. Het slimme ontwerp van Senz paraplu's zorgt ervoor dat deze niet kapot waaien. Modieuze, hoge kwaliteit stormparaplu's voor stijlvolle mensen die zichzelf het beste van het beste gunnen.

Lees verder…

Travelite

Travelite

Lichte, functionele, innovatieve en kwalitatieve koffers en trolleys, dat zijn de Travelite koffers en trolleys. Travelite producten worden altijd met de laatste materialen, accessoires en technologieën gemaakt.

Lees verder…