Merken

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles

Aunts & Uncles produceert dagelijkse, moderne, draagbare en functionele tassen. Ieder met een authentieke uitstraling en van speciale materialen, tot in de puntjes ontworpen. Kortom: "tassen voor het leven".

Lees verder…

Bear Design

Bear Design

Al meer dan 15 jaar is dit jonge Nederlandse team toonaangevend in Nederland. Leuke, mooie, modieuze tassen en portemonnees, allemaal van echt leder en een oersterke kwaliteit. En dat tegen hele interessante prijzen.

Lees verder…

Berba

Berba

Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving.

Lees verder…

Bold Banana

Bold Banana

Een stevige tas voor al je spullen voor dagelijks gebruik met een iconische vormgeving. Wil je je tas een andere look geven? Dat kan met de verwisselbare front strap! Making you blend in or stand out.

Lees verder…

Chesterfield

Chesterfield

De authentiek Engelse Chesterfield stijl gecombineerd met stoere elementen zorgt voor een unieke 'edgy' tassencollectie met een eigenwijze uitstraling en contrastrijke styling. Ruw maar rijk, stoer en vrouwelijk, klassiek toch modern.

Lees verder…

Eastpak

Eastpak

Eastpak tassen staan bekend om hun super goede kwaliteit, ruimte en stevigheid, gecombineerd met een stoer uiterlijk. Niet voor niets geeft Eastpak op de meeste tassen dan ook 30 jaar garantie.

Lees verder…

HipDonkey

HipDonkey

HipDonkey, altijd en overal je handen vrij. Een HipDonkey is een unieke en nieuwe accessoire waar je jouw jas in kan dragen wanneer het plotseling te warm is om hem aan te trekken. Je hoeft hem dan dus niet meer om je middel te knopen of in je handen te houden.

Lees verder…

Maria la Verda

Maria la Verda

Een in het oog springende tassencollectie van een kleurrijke Bredase dame: de tassen zijn lichtgewicht, heel praktisch, bijna altijd uitgevoerd met een zwarte basis en een stevig kleuraccent ontbreekt nooit.

Lees verder…

Mywalit

Mywalit

Kies uw favoriete kleur combinatie met deze uitdagende en kleurrijke lederwaren van Mywalit, gemaakt van het zachtste leer en met een hedendaags design; speciaal voor diegene die van kwaliteit en sprekende elegantie houdt.

Lees verder…

Orange Fire

Orange Fire

Het merk "Orange Fire" richt zich met hun lederwaren op de ICT sector als het gaat om moderne en stoere leren laptop tassen.

Lees verder…

Petter Creations

Petter Creations

Vanuit een klein atelier in Friesland worden unieke tassen en accessoires gemaakt. Van gave shopper, unieke laptoptas tot brillenkokers. Het aanbod is ontzettend divers. Alles wordt handgemaakt van duurzaam leer.

Lees verder…

Saccoo

Saccoo

Saccoo Leder staat voor authenticiteit en echt, traditioneel vakmanschap. De gehele collectie wordt volledig met de hand gemaakt. Door een exclusief looiproces van enkele weken, krijgt het leer de unieke en authentieke uitstraling.

Lees verder…

Secrid Wallets

Secrid Wallets

Een nieuwe generatie portemonnees, ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Lees verder…

Travelite

Travelite

Lichte, functionele, innovatieve en kwalitatieve koffers en trolleys, dat zijn de Travelite koffers en trolleys. Travelite producten worden altijd met de laatste materialen, accessoires en technologieën gemaakt.

Lees verder…