Menu
0
Al meer dan 50 jaar een begrip
Klantvriendelijkheid staat bij ons op nr 1
Ruim en exclusief assortiment
Uitstekende service
10Jun2020
Verzorging van leer

Verzorging van leer

Door: Marion FaberReacties: 0

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe tas of accessoire. Daarom vind je hieronder enkele tips met betrekking tot de verzorging van leer.

Lederen tassen Leer is een natuurlijk product dat lang mooi blijft, mits het goed wordt onderhouden. Bewaar een lederen tas daarom altijd in een linnen of katoenen zak (geen plastic!) als je de tas niet gebruikt. Hiermee blijft de tas schoon, droog en uit direct zonlicht. Leder zal op een gegeven moment ruw aan gaan voelen en uitdrogen als je het leer niet behandelt. Je kunt het beste zo nu en dan de tas behandelen met een speciale spray of leerpoets zodat de tas mooi blijft.

Lees altijd eerst op de verpakking van het product of het geschikt is voor leder. Kunstlederen tassen en andere materialen Ook andere tassen bewaar je het beste in een zak zodat ze niet vies worden. Kunstlederen tassen of tassen van andere materialen hebben echter geen speciale spray of leerpoets nodig. Mocht je tas na een tijd een opfrisbeurt nodig hebben, dan kun je een licht vochtige doek gebruiken.

Recente artikelen

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.